Retur

Dreptul de retur este de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, conform Art. 4 alin.1  lit b) Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind protectia consumatorului la incheiera si executarea contractelor la distanta. In urma acesteia, Clientul are obligatia de a notifica in scris Comerciantului intentia de renuntare a contractului de cumparare intre parti, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor de pe site-ul www.cfashionbag.ro. Perioada de 14 zile incepe sa curga din ziua in care Clientul sau o parte terta indicata de catre acesta, alta decat transportatorul intra in posesia fizica a produselor. 

 

Clientul va returna produsele nepurtate si intacte, impreuna cu accesoriile aferente, in starea initiala in care au fost primite de Client. Este necesara pastrarea ambalajului original si trimiterea produselor in deplina siguranta.
In cazul in care, produsele ajung deteriorate, purtate, incomplete sau intr-o stare alta deca cea mentionata mai sus si ca urmare a neglijentei Clientului, acestea nu vor fi primite de Companie. 

 

Se considera ca Clientul si-a exercitat dreptul de retragere in perioada de 14 zile calendaristice in cazul in care comunicarea cu privire la exercitarea dreptului de retragere este transmisa Companiei inaintea expirarii acestei perioade, prin urmatoarele metode:
E-mail: office@cfashionbag.ro
Telefon: (+40)723669694

 

Compania are obligatia de a rambursa contravaloarea produselor in termen de 2 zile lucratoare de la renuntarea contractului dintre parti, dar nu inainte de primirea si acceptarea produselor ca fiind returnate. In cazul schimbului unuia sau mai multor produse, diferenta de plata ramasa urmand a fi achitata de catre Client sau returnata de catre Companie in functie de comanda aferenta. Produsele pot fi schimbate sau inlocuite cu orice alt produs in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea acestora. Termenul de finalizare a Schimbului/Returului fiind astfel de minim 1 zi lucratoare si maxim 14 zile calendaristice. 

 

Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca si noi, Compania isi rezerva dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea acestora in stadiul initial (daca este posibil) sau, la optiunea clientului, ii va reexpedia produsele, pe cheltuiala acestuia. Aceasta clauza se plica conf. OUG 34/2014, in cazul achizitionarii de produse de pe acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in OUG 34/2014.
Conform Art.16 din OUG 34/2014 nu se vor returna produsele care sunt realizate pe comanda la cererea clientului sau personalizate in mod clar pentru acesta. 

 

In cazul retragerii contractuale, Compania are obligatia de a suporta costurile aferente returnarii produselor. In situatia in care, la plasarea comenzii, costul transportului a fost oferit gratuit de catre Companie, la Returul/Schimbul acestora tot Compania va suporta in intregime taxele de transport tur-retur. 
Returul produselor se face de catre Client, prin intermediul firmei de curierat rapid DPD si la adresa comunicata prin intermediul:
E-mail: office@cfashionbag.ro
Telefon: (+40)723669694

 

Daca rezilierea Contractului se face in mod repetat, atunci Compania are dreptul de a considera acest lucru un abuz, DOPPEL ART SRL rezervandu-si dreptul de a nu mai accepta comenzi ulterioare. Pentru intrebari sau nelamuriri va rugam sa ne contactati la adresa office@cfashionbag.ro sau la numarul de telefon (+40)723669694. 

DOPPEL ART SRL
CUI: 43453668
J16/2313/2020
STR. BARIERA VALCII, NR. 257J
CRAIOVA, DOLJ

 

Produse in Wishlist

Nu ai nici un produs in Wishlist