CE FACI?

CF?
Un brand exclusivist de lux.
Inspirat de familiarul ‘ce faci?’ aflat pe buzele tuturor: familie, prieteni si persoane dragi; brandul CF? a fost infiintat in anul 2021, fiind simbolul unui nou inceput. CF? este raspunsul si totodata promotorul acestei intrebari. Produsele ‘ce faci?’ fiind o invitatie catre regasirea si reintregirea spiritului Omului Drag.
Indiferent cum alegi sa raspunzi la aceasta intrebare, produsele CF? create din iubire si admiratie pentru arta si omenire sunt aici pentru tine.

 

Produsele premium sunt realizate din piele naturala, tesut sau PVC de inalta calitate. Produsele sunt lucrate manual cu meticulozitate de catre maestri artizani si finisate impecabil.

 

Echipa brandului CF? este formata din oameni cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul Luxury Handbags, astfel ca te poti lasa pe mana designeri-lor nostri ce de-a lungul experientei lor au lucrat deja zeci de mii de modele alaturi de marile branduri internationale.

 

Estetica brandului format din trei elemente diferite C F ?, reda traditia si inovatia posetelor High Fashion, celebrand spiritul femeilor mereu tinere, creative, libere, autentice si pline de viata.
Clientii CF? sunt artisti elitisti cu o atentie extraordinara pentru detalii si dorinta de a avea un produs unicat.

 

Brandul CF? iti ofera acum sansa de a-ti alege propria ta geanta, punandu-ti la dispozitie o gama de modele si o paleta variata de culori.
Estetica luxoasa a brandului, precum si varietatea de modele si culori sunt dovada vietii si spiritului brandului CF? ce se hraneste doar cu energie pozitiva.
Ce este luxul?
Luxul este un sentiment, un mod de a trai si in cele din urma un stil de viata.
 
Fii tu insuti artistul vietii tale!
 

Produse in Wishlist

Nu ai nici un produs in Wishlist